Het verhaal achter Statera

Mijn naam is Maike Raaijmakers en ik ben geboren en getogen in Laarbeek. In 2008 heb ik mijn diploma behaald aan de Fontys Sporthogeschool in Tilburg. Sport & bewegen is mijn lust en mijn leven, maar toen ik in 2009 in aanraking kwam met osteopathie, was ik na één behandeling verkocht. Dit wil ik!

En zo startte ik in oktober 2010 aan het Flanders International College of Osteopathy (FICO) te Antwerpen. Om toegelaten te worden tot deze opleiding heb ik een 3 jarige propedeuse opleiding afgerond om vervolgens te kunnen starten met de 6 jarige deeltijd opleiding. Door de mogelijkheid om jaren te combineren heb ik, na 8 intensieve jaren, in september 2018 mijn diploma Osteopaat D.O. in ontvangst mogen nemen.

Osteopathie is een geneeswijze waarmee ik me identificeer. De holistische visie binnen osteopathie, de persoon in zijn totaliteit, spreekt me erg aan. Niet alleen het lichaam op zichzelf, maar ook de leefstijl en de psyche maken een persoon. Dit zorgt ervoor, dat iemand vanuit meerdere aspecten behandeld kan worden.

Ik geloof in het behandelen van de oorzaak van klachten in plaats van de symptomen. Door op zoek te gaan naar de oorzaak van de klacht kan de klacht vanuit de kern worden aangepakt. U staat centraal en een persoonlijke benadering is daarbij essentieel. Daar sta ik voor als osteopaat.

Ik begroet u graag bij Statera om, samen met u, de oorzaak van uw klacht te achterhalen en de balans, voor u als persoon, te herstellen.